Ne vedem la film!

February 23, 2017 Written by idareyoutobefashion - No Comments

DSC_0112DSC_0108DSC_0124   DSC_0132 DSC_0136

 

Hello! Dat fiind faptul ca weekendul este asa de aproape , m-am gandit sa va invit la film:)

In timp ce imi fac in cap un top 5 filme pe care le-am vazut /pe care as vrea sa le vad anul acesta, mintea imi fuge repede si la cateva outifituri pe care as putea sa le port pentru o iesire la film. Dupa cum stiti deja prefer  outfiturile lejere, asa ca in momentul in care ma hotarasc sa imi alcatuiesc tinuta evident ca jeansii se strecoarat rapid in optiunile mele. Ce tip de jeansi? mom fit-evident!(5 minute de pauza in care ma mai bucur inca o data ca acest tip de blugi este din ce in ce mai apreciat  si ca am o scuza sa ii port la nesfarsit). Ca sa imi continui povestea va spun ca alaturarea denim-denim poate fi o varianta de luat in seama pentru un outfit casual care nu are nevoie de prea multe artificii de styling , si pentru ca imi place totusi sa “sparg” monotonia o esarfa vine in completarea outfitului meu.

Legat de ce nu ar trebui sa purtam la film…uhmmm ce sa zic …sa mai lasam acasa din gene, buclele sa nu mai fie asa de mari, iar tocurile cui sa le pastram pentru mai tarziu.

Daca v-am trezit totusi  interesul pentru o seara linistita si o cutie mare cu popcorn , va spun ca in aceasta perioada , la Inspire Cinema ruleaza mai multe filme de actiune, asa ca daca sunteti fani ai genului nu trebuie sa ratati ocazia.

Facebook Comments