Traiesti? Mai stii cum e?

September 11, 2016 Written by idareyoutobefashion - No Comments

dsc_0049 dsc_0014dsc_0038 dsc_0015

Hello there! Zilele trecute eram in masina ,conduceam, iar pe fundalul unei zile trecute de orele 17:00 se auzea in surdina o melodie la radio. Nu as sti sa spun despre ce vorbea fiinta din spatele piesei, dar in timp ce imi cautam drumul spre casa , melodia fiind spre sfarsit a fost intrerupta de o reclama. Am dezvoltat un fel de imunitate audio-vizuala cu privire la  reclame, asa ca de cele mai multe ori vad/aud prin ele , si imi ascult mai departe subconstientul care nu tace nciodata. De data aceasta primul cuvant al reclamei m-a prins…era direct, scurt si plin  de intrebari:”TRAIESTI?”. Am avut impresia ca toata reclama se opreste aici, dar continuarea a fost si mai buna:”MAI STII CUM E?

Desi sunt un om al cuvintelor, mai mult le simt decat le scriu sau le spun, asa ca am lasat la o parte marketingul din spatele acestei reclame, si am incercat sa gasesc omul. Nu stiu exact cate ore /zile/luni au stat in spatele acestor 5 cuvinte si in ciuda faptului ca m-a dezamagit reclama(am cautat-o pe net la 2 minute dupa ce am ajuns acasa) am inteles inca o data ca noi oamenii avem puterea de a “atinge” alti oameni si ca viata balteste sau se napusteste asupra noastra in functie de omul din spatele fiecarui chip de lut.

Iti  multumesc pentru aceste 5 cuvinte ,tie, oricine ai fi!

Ps: Mai uit cateodata si imi pare rau ca o fac, dar mai citesc o carte, mai vad o persoana draga, mai rad, mai plang, mai caut …si IMI ADUC AMINTE.

 

Facebook Comments