Targul Coolhunting Affairs-Spring edition

April 7, 2015 Written by idareyoutobefashion - No Comments

DSC_0295DSC_0264 DSC_0247 DSC_0253 DSC_0255  DSC_0348DSC_0280DSC_0288  DSC_0301DSC_0337DSC_0386 DSC_0391 DSC_0420DSC_0235
DSC_0394
DSC_0430

 

Salutare dragelor. A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe blog, dar timpul imi este din ce in ce mai limitat. Nu o sa stau sa ma plang prea mult , asa o ca o sa trec direct la subiectul discutiei din aceasta seara si anume: Targul de design vestimentar si accesorii Coolhunting Affairs-Spring edition.Sunt foarte incantata de fiecare data cand am ocazia sa merg la cate un eveniment de calitate in orasul nostru micut, asa ca imediat ce am ocazia ,dau curs invitatie si ma grabesc sa va aduc si voua la cunostiinta concluziile mele legate de eveniment. Ce pot sa spun??? A fost asa cum ma asteptam sa fie: haine dragute, oameni de calitate si o atmosfera degajata. Am avut ocazia sa pun ochii si pe cateva accesorii pe care planuiesc sa mi le achizitionez in viitorul apropiat, asa ca din partea mea numai de bine.As vrea totusi sa va invit sa dati curs invitatiilor la genul acesta de evenimente si sa mergeti intr-un numar cat mai mare, pentru ca mereu ne plangem ca in Craiova nu se intampla lucruri marete, dar nici cand se intampla nu prea ne calcam in picioare sa le trecem pragul:)

O sa va dau si cateva motive pentru care este bine sa mergeti la un targ de fashion:

1. Aveti ocazia sa intrati in contact direct cu cei ce creeaza hainele, putand discuta anumite aspecte legate de masuri, materiale, etc.

2. Un targ de fashion este oportunitatea ideala de a achizitiona lucruri care nu fac parte din categoria “uniformelor” .

3. Cunoasteti oameni noi, schimbati impresii, va puneti la punct cu tendintele in materie de fashion.

Cam atat pentru aceasta seara:)

Facebook Comments