Pink skirt giveaway

September 10, 2014 Written by idareyoutobefashion - 23 Comments

DSC_0338-001 DSC_0384

 

 

Hello guys! good news today!

A new giveaway starts today and it will be running until the end of this month.You can win this amazing skirt, all you have to do is:

1. Like my facebook page –HERE

2. Follow me on Bloglovin

3. Share the post announcing the giveaway(you can find it on my facebook page)

4. Leave a message to this post telling me your email address and which one of the tops from this LINK would you combine with the skirt in order to get a fabulous outfit

The giveaways starts today and it will end on 30th of September.

 

 

Salutare dragelor!

A venit Septembrie , asa ca m-am gandit sa incepe toamna intr-un mod placut, si care ar fi mai potrivit daca nu un giveaway.

Giveaway-ul de azi are ca obiect aceasta fusta( este destul de elastica asa ca se potriveste pe mai toate marimile si conformatiile). Sunt convinsa ca aceasta fusta va poate scoate din anonimat, in cazul in care aveti o petrecere la care doriti sa va faceti remarcate.

Tot ce trebuie sa faceti ca sa castigati aceasta fusta este sa va inscrieti la concurs! Ca sa faceti acest lucru, iata regulile de participare:

1. Dati like la pagina mea de facebook-AICI

2. Urmariti-ma pe Bloglovin

3. Dati share la postarea de pe facebook care anunta giveaway-ul

4. Lasati un mesaj la aceasta postare, cu adresa voastra de mail si cu topul corespunzator din punctul vostru de vedere, pentru a completa acesta tinuta din cele ce le gasiti pe acest LINK

 

Giveaway-ul va rula pana la sfarsitul acestei luni, mai exact 30 Septembrie si este deschis tuturor . Bafta !!!

 

 

 

 

Facebook Comments